Stay Strong!
Jan Hooikammer
2 min

Stay Strong!

2 min

Jolinke weet ons altijd te verrassen! Van alle kaartjes die we krijgen is het grootste percentage van haar.

Ik zie je al denken ‘Krijgen jullie zo weinig kaartjes of stuurt Jolinke elke week een kaart?’

We krijgen niet elke week een kaart. Maar als er iets te vieren of te bemoedigen valt: zij is van de partij! Ze kan niet anders: Dit is wie ze is; altijd attent. Een ‘klein’ gebaar met een groot effect.

Ik citeer met toestemming:

Even een dikke hug voor jullie, want als zzp-ers is dit ook voor jullie geen gemakkelijke tijd. Ik zag al mooie initiatieven voor de bruidjes…’ xx Jolinke.

Ik lees het, krijg een brok in mijn keel en pink een traan weg. Het klopt dat het een pittige tijd is. Maar gelijktijdig ook een tijd waarin je leert te vertrouwen op de toekomst ondanks dat alles nog heel onzeker is. Een tijd ook om te zoeken naar nieuwe manieren om waarde te leveren in de levens van anderen.

Tilly – mijn vrouw – heeft in 2 dagen alle 10 bruidsreportages van april, mei en juni kunnen verplaatsen naar augustus, september en oktober. Het was even puzzelen tussen de bestaande afspraken maar het is gelukt. Het wordt een druk najaar met nogal wat weken met 2 reportages.

Bij mij zijn de teamtrainingen opgeschort. De live één op één coaching gesprekken gaan nu per Skype. Het is even wennen maar het is een prima alternatief.

Ik was de eerste dagen van slag: geen handen meer schudden en afstand houden… Het duurde bij mij even voordat ik echt besefte dat de gevolgen van de corona virus niet met een paar weken over zijn. Dit gaat onze manier van werken en leven sterk beïnvloeden. We spreken nu al over ‘voor-corona’ en ‘na-corona.’ En als we ‘vroeger’ zeggen bedoelen we ‘een paar weken geleden.’

Hoe heb jij alle hectiek vanwege het corona virus ervaren?

Ineens alle ‘hands on deck’ en lange dagen maken omdat je in de zorg werkt? Wennen aan thuis werken met je kinderen om je heen? Of zelfs geen werk meer omdat je baan tijdelijk of zelfs helemaal is vervallen?

En zorgen voor de toekomst. Omdat het bedrijf of de organisatie waar je werkt nu grote verliezen lijdt en je je afvraagt of zich dat gaat herstellen. Volgt er een reorganisatie?

Ook jij verdient een ‘STAY STRONG’ kaart. Een ‘dikke hug’ en de wens dat jij goed door deze corana periode heen komt.

Hoe kun je sterk blijven? Niet door op de bank te aan zitten maar door je blijven oefenen en trainen. Blijf in beweging! Of vanuit jezelf of omdat iemand je meeneemt, tips geeft een aanmoedigt.

Wellicht is dit de tijd om je voor te bereiden op ‘na-corona.’
Om ervoor te zorgen dat jij je huidige baan kunt houden. Tijd voor reflectie hoe jij je werk meer kunt gaan invullen vanuit je talenten. Of om in beeld te krijgen welke stappen jij wilt gaan zetten of zelfs moet gaan zetten in je loopbaan.

Graag help ik je met het ontdekken wat jouw talenten zijn en hoe je deze kunt inzetten.
Hoe? Check de mogelijkheden op de website: www.talentdiggers.nl

Een stevige hug en Stay Strong!

Jan

Reacties
Categorieën