Toen viel alles op zijn plek...

Zeven jaar geleden ben ik vastgelopen op mijn werk. Ik deed te veel taken waar ik eigenlijk niet goed in was. Het kostte me daarom veel energie en ik raakte uit balans met als gevolg een burn-out


Door het boek  ‘Ontdek je sterkte punten’ van Marcus Buckingham viel alles op zijn plek; ontdek wat je talenten zijn en investeer hierin zodat het sterke punten worden. Met als gevolg dat je kunt gaan excelleren.  Met een blij gevoel en met energie je werk doen.


Persoonlijk heb ik dus ervaren wat het verschil is tussen werken vanuit mijn talenten en wanneer ik dat niet doe. Toen ik aangaf bij mijn leidinggevende dat ik docenten wilde gaan coachen, kreeg ik daar de ruimte voor. Mijn talenten kan ik hierbij goed inzetten: Het proces van luisteren/observeren en analyseren gaat vanzelf en kost mij geen energie.


Mensen helpen om vanuit hun talenten te gaan leven, zodat ze met meer plezier en energie werken, is voor mij een missie geworden.

 

Mijn talenten: Ik ben een Waarnemer, Analist, Verbinder, Richtinggever en Trainer.