arrow_drop_up arrow_drop_down
Gratis Webinar - 7 stappen naar meer werkplezier

Gratis online training
'Werken met plezier in 7 stappen'

Elke dag werken met plezier, kan dit?

Jan Hooikammer - Werken met plezier in 7 stappen

Mijn naam is Jan Hooikammer. Ik weet vanuit mijn jarenlange ervaring als coach en trainer dat werken met plezier niet vanzelfsprekend is. 


Ik ben ook een aantal keren met veel enthousiasme aan een nieuwe baan begonnen, maar liep uiteindelijk toch weer vast. Mijn enthousiasme koelde langzamerhand af en het werken ging mij veel energie kosten. 


Totdat ik zo'n 1o jaar geleden de kracht ontdekte van werken vanuit talenten. Hierdoor is mijn leven op de kop gegaan.


Waarom7 stappen? Heel eenvoudig: een combi van praktijk en wetenschap. In mijn jarenlange ervaring in het coachen bleken dit de 7 stappen die het meest krachtig werken in persoonlijke veranderingsprocessen naar meer werk- en dus levensplezier. Gelijktijdig heb ik mij verdiept in de vele onderzoeken vanuit de psychologie waarin ik uitkwam op dezelfde principes.


Deze 7 krachtige stappen wil ik graag met jou delen in een online training van een uur. Ik weet dat kort is, maar voldoende om jou te inspireren zodat jij die handvatten krijgt hoe jij kunt gaan voor leven en werken met plezier.

Dit webinar is voor jou van grote waarde als jij je herkent in één van onderstaande voorbeelden:

 • Je ziet op zondagavond op tegen de komende werkweek
 • Je leeft van weekend naar weekend of van vakantie naar vakantie
 • Je hebt minder energie – voelt je minder sprankelend – moeite met uit bed komen

Of: 

 • Je maakt meer fouten op je werk
 • Minder geconcentreerd om goed te werken
 • Jouw creativiteit in je werk is afgenomen – het kost meer moeite om problemen op te lossen

En: 

 • Je bent minder flexibel om in te springen als een collega ziek wordt of invullen van het werkrooster
 • Je bent sneller van vaker ziek en het kost meer tijd om weer gezond te worden
 • Je hebt te weinig energie voor leuke activiteiten buiten je werk om

Wat ga jij ontdekken in dit Webinar?

 • Welke 7 praktische stappen jij kunt zetten naar meer werkplezier
 • Hoe jij gelijktijdig bouwt aan een gezonder zelfbeeld met meer zelfvertrouwen
 • De 'sleutelrol' die jouw talenten hierin spelen
 • De overeenkomst tussen jou en topsporters :-)
 • Hoe jij de regie kunt nemen over je eigen loopbaan
 • Hoe jij kunt werken aan jouw droom(baan)
 • Hoe jij een een aantrekkelijke en aanstekelijke partner, ouder, collega en vriend wordt 
'Wat een superopbouw deze 7 stappen. Eigenlijk heel voor de hand liggend en toch ook weer verassend. Mooie praktische voorbeelden. Ik heb weer leuke handvatten en uitdagingen ;) voor de komende maanden'
Janet

Ik doe mee aan de
gratis online training

'Werken met plezier in 7 stappen'

08-05-2019

19:30-20:30 uur

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
Wij maken gebruik van cookies