arrow_drop_up arrow_drop_down

Wat is jouw liefdestaal?

Doe de gratis test

Aartjan van Erkel 

Auteur van de bestsellers

MAAK ZE GEK! en

Verleiden op internet.

"Ik zag het pas toen ik het wist"

"Mijn vrouw en ik hebben vorig jaar de liefdestalen test gemaakt. Pas na de test gingen we zien wat we eigenlijk al wisten. Een super inzicht dat we direct bewust zijn gaan toepassen in onze relatie.  Succes verzekerd 😍"

Waarom zegt hij nou nooit dat hij van je houdt?

Of vind zij cadeautjes niet belangrijk?  

En waarom voel je je daardoor totaal niet gewaardeerd?

Dat komt doordat je niet dezelfde liefdestaal spreekt.

Mensen spreken verschillende liefdestalen.


De één voelt zich gewaardeerd door een stevige omhelzing of de ongedeelde aandacht tijdens een avondje samen. De ander vind het fijn om praktisch te helpen of samen te klussen.

Een crisis is een vuurproef voor je relatie 

Wat is jouw liefdestaal - gratis test

Wordt het een babyboom of een scheiding...

De grappen als gevolg van corona rollen al over het internet. Wordt het een babyboom over negen maanden of gaan we door oplopende irritaties massaal scheiden? 


Want een crisis is een vuurproef voor je relatie. Of de crisis nu komt door corona, ziekte van jezelf, je kinderen of je ouders. Of de spanning dat je misschien je baan gaan verliezen. 


Spanning en irritatie in je relatie kies je niet. Het overkomt je.  En voordat je het weet zit je met elkaar in een neerwaartse spiraal. Je doet allebei je stinkende best om lief voor elkaar te zijn, maar je weet elkaar niet meer te bereiken. De passie dooft uit.


Als jij je geliefd voelt als je regelmatig cadeautjes ontvangt maar je partner spreekt de taal van lichamelijk contact - en je toont allebei je liefde vanuit je eigen liefdestaal - dan zijn jullie liefdesuitingen wel oprecht gemeend, maar komen niet goed over.


Maar ken jij je eigen liefdestaal?  Of nog belangrijker: kent jouw partner jouw liefdestaal en ken jij de liefdestaal van je partner?  

Zelfs 13 jaar thuiswerk ervaring...

Jan Hooikammer - talentontwikkeling en loopbaantraining

Ik werk al 13 jaar vanuit huis. Het was even wennen om een goede structuur op te bouwen. Maar ook om 7 dagen in de week samen met mijn vrouw Tilly op te trekken.


Dus ik dacht dat de corona hectiek onze relatie niet zou raken. Maar het tegendeel bleek. Onderhuids ontstond er toch spanning en maakte ik mij zorgen over 'hoe verder?'


 Ik ging harder werken, keerde mij in mezelf en werd minder spraakzaam. En als ik wel wat deelde dan was het vooral  'kortaf.' De crisis had dus direct effect op onze relatie.


Maar dit wilden we niet laten gebeuren omdat we in dit soort periodes elkaar juist nodig hebben. We gaan voor een gevulde liefdestank.


Daarom hebben we ons weer verdiept in elkaars liefdestalen. Ik probeer zoveel mogelijk Tilly's liefdestaal te spreken en andersom. Het is even wennen - het is niet mijn 'moederstaal' - maar meer dan de moeite waard


Dat is wat ik jou ook gun.  Daarom heb ik een heel eenvoudige en korte test ontwikkeld zodat jij binnen 5 minuten jouw liefdestaal ontdekt.


Met natuurlijk de uitdaging om ook je partner hiervoor uit te nodigen. Zodat jij zijn/haar liefdestaal kunt gaan leren spreken. En uit eigen ervaring: succes verzekerd!

Albert en Marlot de Jong - wat is je liefdestaal?

Albert & Marlot de Jong

"Hoe vol is jouw liefdestank?"

"Mijn man en ik hebben in het begin van onze relatie de liefdestalen test gedaan. En we doen dit eens in de zoveel jaar overnieuw. Even checken of we nog steeds dezelfde behoeftes hebben. Al verandert de uitkomst niet veel. We vragen elkaar regelmatig: hoe vol is jouw liefdestank? Alleen al die vraag brengt ons dichter bij elkaar."

* Jouw liefdestaal in 5 minuten 

* Inclusief omschrijving

* Direct praktisch toepasbaar

* Vul opnieuw je liefdestank

Wij maken gebruik van cookies