Uniek: Online Talenttraining met Talententest
in Nieuws
1 min. leestijd

Uniek: Online Talenttraining met Talententest

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ruim een jaar geleden zochten we naar de mogelijkheid om de trainingen die we al via TalentDiggers verzorgden op een bredere manier te kunnen delen. Ook was het een grote wens om een talententest te kunnen gebruiken die naadloos aansluit op de inhoud van het programma van de trainingen. Met het eerder ontwikkelde Talentmodel hadden we al een goede basis om op verder te bouwen, maar beide ontwikkelingen dwongen ons om zelf weer de stappen te gaan zetten die we anderen aanleren. De stip op de horizon werd gezet, het grote traject werd in kleine haalbare stappen verdeeld én we hebben genoten van elke kleine overwinning.
Het resultaat: Eind 2017 zijn zowel de online Talenttraining als de bijbehorende Talententest  gerealiseerd. De nieuwe website onder de naam www.talentmodel.nl is nu beschikbaar en iedereen kan op elk moment instromen om direct te starten met de Talenttraining. Elke deelnemer kan zijn of haar talenten op een eenvoudige manier ontdekken én leren toepassen in de praktijk van elke dag.
Misschien heb je al eerder berichtjes zien langs komen over deze ontwikkelingen en vraag jij je af wat het Talentmodel, de Talenttraining en de Talententest zijn en wat dit voor jou kan betekenen. Daarom een korte presentatie.

Het Talentmodel: 7 stappen naar Talentvol leven

Al enkele jaren werken wij met een model dat in de praktijk is ontstaan: Het Talentmodel. Dit bestaat uit 7 stappen die je in elk veranderingstraject kunt toepassen en waarin jouw talent het uitgangspunt is. De zeven onderdelen: Talent, Ervaring, Motivatie, Dromen, Leven, Vieren en Beweging zijn universeel en kun je op vele momenten in je leven en werk direct toepassen.

De Talenttraining

Vanuit TalentDiggers verzorgen we o.a. trainingen waarbij we de deelnemers leren om vanuit hun talent te leven. Met eenvoudige stappen wordt vaak verbazingwekkend snel resultaat gehaald. Levens veranderen en mensen gaan weer voldoening halen uit wat ze doen. De kracht van deze trainingen zit in de inhoud en de doorleefde lessen. Uit deze praktijkervaring is nu een online Talenttraining samengesteld. Dit waardevolle programma is nu in uitgebreide vorm (met 16 videolessen, een persoonlijk logboek en toegang tot de Talententest) beschikbaar via www.talentdiggers.nl

De Talententest

Eén van de onderdelen van de online Talenttraining is de Talententest. Door het beantwoorden van 92 vragen krijg je op een snelle en effectieve manier in beeld wat jouw TOP 5 talenten zijn. Het advies is om deze test te maken in combinatie met de trainingen. Wij geloven namelijk dat het alleen maar zin heeft om je talenten te kennen als je er ook daadwerkelijk het maximale uit wil gaan halen.

Check de mogelijkheden op de website: www.talentdiggers.nl

Over de schrijver
Ik krijg energie van ontwerpen en schrijven. Als educatief ondernemer en ontwerper ben ik mede-eigenaar van Credu.nl en de Onderwijsstudio. Mijn roots liggen in het basisonderwijs, waarin ik diverse jaren heb gewerkt als leerkracht en locatiedirecteur.
Reactie plaatsen