Jan Hooikammer

Voorkeur voor persoonlijk contact?

Spreekt jou de online Talenttraining aan, maar heb je de voorkeur voor (een deel) persoonlijke coaching? Maak dan gebruik van de mogelijkheid van een combinatie: 2 of 6 persoonlijke coachingsessies. Dit kan op locatie in Noord Nederland maar ik maak ook veel gebruik van de huidige moderne media zoals skype en zoom.

Talentgerichte Loopbaanontwikkeling Compleet

Individuele coaching – 6x 1,5 uur

Wil jij graag een volledig persoonlijke coaching om de volgende stap te zetten in je loopbaan, dan is de Talentgerichte Loopbaanontwikkeling Compleet het aangewezen programma voor jou. In dit coachingsprogramma combineren we de kracht van persoonlijke coaching met de inhoud van de online Talenttraining. Je krijg volledige toegang tot al het materiaal van de Talenttraining. Omdat je in eigen tijd aan de hand van videolessen training ontvangt kunnen de coachingsessies volledig gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Online Talenttraining

Videolessen incl. de Talententest

De Talenttraining volgt de 7 stappen van Het Talentmodel. Een praktische training gericht op minder stress door je werk, meer voldoening en nieuwe motivatie. Ik wil graag anders LEVEN, dus ga ik anders DOEN!

De Talenttraining doe je online en na aanmelding heb je direct toegang tot de eerste week met als thema Talent. Elke week krijg je een mail met daarin de link naar een videoles, waarna je de opdrachten in je persoonlijk logboek maakt. De lessen bevatten waardevolle inzichten en concrete opdrachten, waardoor je zelf de regie over jouw leerproces in handen hebt. Lees via de link hieronder verder wat dit jou oplevert!

Naar de online Talenttraining