Talentenscan – 1,5 uur
Een coachingssessie waarin je jouw talenten ontdekt en leert toepassen in je werk en leven. 

Iedereen heeft talent. Maar kun je hier ook woorden aan geven? En leef je ook op basis van die talenten? Wie goed beseft wat zijn kracht is, is beter in staat om keuzes te maken en heeft een grotere kans op resultaten die écht voldoening geven. In een anderhalf uur durende sessie ontdek je niet alleen wat je talenten zijn, maar zet je ook een eerste stap op weg naar het toepassen daarvan.

Stap 1: Test

Voor deze sessie gebruiken we DE TALENTENTEST. Deze speciaal door TalentDiggers ontwikkelde test is gebaseerd op jarenlange praktijkervaring en onderscheid 30 verschillende talenten. Door de test vooraf online te maken ontdek je welke 5 talenten er bij jou uitspringen. De uitslag van de test vormt de basis voor het gesprek met een van onze trainers.

Stap 2: Persoonlijke coaching

In het coachingsgesprek bespreken we jouw TOP 5 Talenten. We staan stil bij de manier waarop je deze al hebt gebruikt en hoe je hier in de toekomst meer rendement uit zou kunnen halen. Een sessie met een coach van TalentDiggers is ontspannen, positief en gericht op concrete acties.

“De talentenscan heeft mijn ogen heropent voor mijn talenten. Vooral het gesprek erover heeft ervoor gezorgd dat ik ze beter kan richten en inzetten op mijn werk. Wat zorgt voor meer energie en plezier.”

Brenda – Back-office medewerker onderwijs

Voor wie?

Deze sessie is uitermate geschikt voor iedereen die wil leren werken en leven op basis van zijn of haar talenten. Maatwerk voor teams is mogelijk. Neem daarvoor contact op met onderstaande contactpersoon.

Wat levert deze test op?

Door het maken van de DE TALENTENTEST ontdek je welke 5 talenten bij jou echt uitblinken.

Door het coachingsgesprek leer je hoe je kunt gaan leven vanuit je talenten; zowel in werk als privé. Je wordt een aantrekkelijker werknemer, collega en partner.

Informatie en kosten

Locatie:
Op nader te bepalen locatie in Groningen. In overleg ook elders mogelijk.

Data:
Op afspraak

Groepsgrootte:
Individueel

Kosten:
€199,- ex BTW *

* inclusief online toegang tot de DE TALENTENTEST

Aanmelden

Via het aanmeldformulier hiernaast kun je direct een aanvraag doen voor de test met gesprek.

Deze test met maximaal rendement toepassen in je bedrijf of organisatie? Stuur een aanvraag naar info@talentdiggers.nl. Jan Hooikammer zal dan contact met je opnemen.

Neem voor meer informatie contact op met Jan Hooikammer (085-4018989 of 06-29588053) of mail naar info@talentdiggers.nl

Aanmelden

Via onderstaand formulier kun je direct aanmelden voor de Talentscan, bestaande uit het maken van DE TALENTENTEST met eenmalig coachingsgesprek.

Prijs €199,00 ex BTW:
– Inclusief online toegang tot DE TALENTENTEST
– Facturatie Talentscan na coachingsgesprek