Eindelijk werken met VOLDOENING en EXCELLENTE PRESTATIES

Ken je jouw talenten en weet je hoe je op basis daarvan de volgende stap kunt zetten? De werkwijze van TalentDiggers leert je hoe jij jouw persoonlijke talenten, motivatie en ervaring kunt inzetten voor het behalen van excellente prestaties met maximale voldoening.

Training Talentgerichte Loopbaanontwikkeling

Individuele coaching – 6x 1,5 uur

Een individueel traject voor iedereen die een volgende stap wil zetten in zijn of haar loopbaan, vanuit eigen initiatief of genoodzaakt door een reorganisatie. Ook wanneer je in je huidige baan meer wilt gaan excelleren op basis van je talenten is deze vorm van coaching voor jouw van toepassing. Coaching gericht op duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt, omdat je werkt vanuit je kracht en met meer arbeidsvreugde.

In deze training combineren we de kracht van persoonlijke coaching met de inhoud van de online Talenttraining (volledige toegang inclusief!). Omdat je in eigen tijd aan de hand van videolessen training ontvangt kunnen de coachingsessies volledig gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Meer info

Online Talenttraining

Videolessen incl. de Talententest

De Talenttraining volgt de 7 stappen van Het Talentmodel. Een praktische training gericht op minder stress door je werk, meer voldoening en nieuwe motivatie. Ik wil graag anders LEVEN, dus ga ik anders DOEN!

De Talenttraining doe je online en na aanmelding heb je direct toegang tot de eerste week met als thema Talent. Elke week krijg je een mail met daarin de link naar een videoles, waarna je de opdrachten in je persoonlijk logboek maakt. De lessen bevatten waardevolle inzichten en concrete opdrachten, waardoor je zelf de regie over jouw leerproces in handen hebt. Lees via de link hieronder verder wat dit jou oplevert!

Naar de online Talenttraining